Zondag 10 april 2016 was het dan zover…. De high tea waaraan in een terugblik op de afgelopen drie maanden…….. werd gerefereerd is een feit geworden.

Alles was uit de kast gehaald om het tot een zeer geslaagde dag te maken.

Het zonnetje scheen (wat niet klopte met de weersvoorspelling). De tafel in de huiskamer puilde uit van de lekkerste zelfgemaakte en zelfgekochte baksels, hapjes en lekkernijen. Thermoskannen warm water om thee mee te zetten werden aan de lopende band bijgevuld.

Er werd in een zeer ontspannen sfeer gegeten, thee gedronken en gekletst en hierdoor leerden we elkaar nog beter kennen.

Het was de allereerste bijeenkomst waar we niet hebben gezongen, maar vooral enorm hebben genoten van een zeer uitgebreide high tea met alles erop en eraan in de achtertuin van koorlid Maartje.

Na dit hele gebeuren werden de restjes onder elkaar verdeeld en ging eenieder weer haar eigen weg richting huis. Ik heb mij vooral verbaasd over waar alle dames zoal vandaan kwamen, zeker niet allemaal uit Delft.

Na een heerlijke fietstocht met een stel andere dames richting Delft kwam ik vol energie en zonder honger thuis. Het avondeten heb ik dus maar overgeslagen. Ik begreep later dat ik niet de enige was.

Kortom het was een heel erg gezellig samenzijn dat wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar is.

Wanneer spreken we weer wat af dames?

Groetjes van, een nog nagenietende, Miranda

High Tea, een verslag van Singaliciouslid Miranda