Op 19 mei trad Singalicious op tijdens een korenavond in het Rietveld theater. We wisselden onze sets af met Rijswijks koor New pop art. Eén van de mensen op de tribune was Wendy. Op 21 mei mailde ze: “Afgelopen donderdag was ik bij jullie optreden in het Rietveld theater en ik heb genoten! Ik zou het leuk vinden een keertje bij een repetitie te komen mee kijken / mee doen”. En zo gebeurde het en begin juni werd Wendy lid! Hoe leuk is dat? Daarom dit keer een speciale ’terugblik vanaf de tribune’ over ons Rietveld optreden:

Wat een sprankelend en swingend koor zag ik daar zingen, met een enthousiaste en humoristische dirigent. De sfeer was losjes en gezellig. De dames hadden zichtbaar plezier met elkaar en in het zingen. Een kleurrijk gezelschap, ook door hun vrolijke, zomerse kleding.

Bekende nummers als ‘Yesterday’ en ‘Calm after the storm’ kwamen langs. Maar, anders dan ik ze kende. Ritmes en instrumenten werden nagebootst met hun stemmen. En ‘Royals’, wauw wat een krachtige zang! Waarbij Ryanne gedurende het hele lied het ritme ‘stamp-klap-tikte’. En ‘A night like this’ met solo’s voor Marlien, Anneke en Lot. Bij ‘Walk like an Egyptian’ werd het publiek gevraagd het fluitgedeelte voor haar rekening te nemen. En de gitaarsolo ’tow-ow-ow’ was ook super!

Dirigent Hans dirigeerde er als een ‘fanatieke ritmische topsporter’ op los. Het gehele optreden was actief, opzwepend!
Doordat alles uit het hoofd gezongen werd was er optimaal aandacht voor de dirigent, elkaar en het publiek.
Singalicious sloot af met een toegift: het prachtige ‘Make you feel my love’ van Adele.

Ik heb van elk nummer genoten en dacht: ik wil mee doen! En, na 3 repetities voel ik me al thuis.

‘Terugblik vanaf de tribune’ door ons nieuwe lid Wendy