De open repetitie zit helemaal vol! Had je willen komen? Laat het ons weten, dan kunnen we je laten weten als er een volgende open repetitie is ingepland!

Denk je al een tijdje dat je lekker wil gaan zingen? Kom eens kijken bij onze open repetitie! Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken. We zingen tijdens de open repetitie zowel nieuwe nummers als (voor ons) oude liedjes. Zo krijg je gevoel bij de start van het instuderen van een nieuw nummer, en hoe het uiteindelijk klinkt!

Wij hebben momenteel één of twee plekken vrij binnen ons gezellige koor, met name voor lage alten (A2). Enthousiaste dames tussen de 30 en ongeveer 43 jaar met enige muzikale ervaring zijn welkom. 🎶

We zingen drie- of vierstemmig a capella of met pianobegeleiding. Van Cups tot My Immortal en van How deep is your love tot Nederlandse ‘kleinkunst’. Onze leden komen uit Delft, Den Hoorn, Rijswijk, Delfgauw, Pijnacker en Den Haag.

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar secretaris@singalicious.nl.

Open repetitie op 30 maart (VOL)