Op 1 december 2023 trad Singalicious op als onderdeel van de show Sneeuwbeesten van Maartje & Kine, het bekende muzikale comedy duo. Een show over midwinterrituelen uit Kines thuisland Noorwegen en vele andere landen.

Maartje & Kine vragen op elke plek waar zij optreden een lokaal koor om bij te dragen aan hun show. Ook Singalicious kreeg die kans, en wel in de Rijswijkse schouwburg!

We hadden een eigen, wat frisse, artiesten-kleedkamer waar we ons in zwarte, gouden en zilveren kleding hulden. “Qua temperatuur niks veranderd aan de kleedkamers,” wist onze dirigent Hans te vertellen die hier jaren geleden met Montezuma’s Revenge ook al zat.

Tijdens de repetitie keken we uit over de toen nog lege zaal. Wat was die groot!

Na de doorloop was er nog wat tijd voordat de voorstelling zou beginnen. En toen… was het zover. De zaal liep vol met maar liefst 530 mensen. De show ging van start en we konden daar zelf ook een groot stuk van kijken. Een spectaculaire show met verhalen, sprookjes, humor, prachtige zang en muziek van diverse instrumenten.

Op een zeker moment was er gezang te horen achteruit de zaal. Al zingend liepen wij richting het podium. Op het podium zongen en genoten wij van deze fantastische ervaring. Het is toch niet zomaar wat om in de Rijswijkse schouwburg te staan. En dan ook nog zo samen met zo’n leuk duo!

We kregen een daverend applaus, waarna we nagenoten met een drankje in de foyer.

We kunnen natuurlijk niets verklappen over de show. Ga vooral zelf kijken en luisteren. De show loopt tot februari 2024. Zie hun speellijst.

Singalicious bij Sneeuwbeesten in de Rijswijkse schouwburg!