Kom op zaterdagmiddag 6 april  naar ons concert in de ‘Oude Jan’, onze ‘eigen’ prachtige Oude Kerk in Delft met de bekende scheve toren. Het thema is de lente, waarin wij komen met een nieuw geluid! We hebben het afgelopen jaar namelijk  een geheel nieuw repertoire ingestudeerd.

Zo zingen wij ‘Winter’ van Tori Amos, ‘Sweet goodbyes’ van Krezip, ‘Once you’ van Jacob Collier, ‘Oceaan’ van Racoon, ‘Memories’ van Maroon 5 en meer. Allemaal in prachtige 3- of 4- stemmige (en soms zelfs 8-stemmige) arrangementen, sommige van onze eigen dirigent Hans Cassa. Wij zingen zowel a capella als met pianobegeleiding.

Klik hier om een indruk te krijgen van ons vorige concert.

Toegangsticket concert én Oude en Nieuwe Kerk
Voor ons concert heb je een ticket nodig voor de Oude Kerk. Met dit ticket kun je ons concert beluisteren en meteen de Oude én de Nieuwe Kerk bezichtigen. Je kunt er dus een echt uitje van maken. Zeker als je vooraf gaat  lunchen of een kop koffie drinkt op één van de leuke lunchplekjes die de stad rijk is. Ons concert is een ‘inloopconcert’. Niet alleen onze trouwe fans zullen van dit concert genieten, ook toeristen die de Oude Kerk willen zien zullen blij verrast worden door ons optreden.

Datum: Zaterdag 6 april 2024

Tijd: 14:00-15:00 (s.v.p. om 13:45 aanwezig zijn)

Plaats:
Oude Kerk
Heilige Geestkerkhof 25
2611 HP Delft

Kaarten:
Kaarten zijn voor € 8,50 online te koop, in de kerk of in de shop (Markt 73). Met een museumjaarkaart betaal je € 7,- (aan de kassa). Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen van 6 t/m 11 voor € 4,-.

Je kunt online ook een vriendenpas kopen voor € 20,- voor een jaar lang onbeperkt toegang tot de Oude en Nieuwe Kerk. In de kerken zijn meer inloopconcerten te zien en mooie tentoonstellingen. Zie de agenda.